SRT-Rabatt

VILLKOR

Medlemmar i SRT – Sveriges Registrerade Tatuerare – har rätt till 7% rabatt på varje köp på luddfritt.se . Om du är SRT-medlem, se till att registrera dig innan du gör din första beställning. Om inte, kommer din rabatt inte att tillämpas. Kom ihåg att ange en korrekt länk till din profil på SRT:s hemsida i avsedd ruta. Vi använder den här länken endast för att manuellt kontrollera ditt medlemskap. Som registrerad SRT-medlem bör din 7% rabatt automatiskt gälla. Om rabatten inte läggs till automatiskt, kontrollera att din SRT-medlemsstatus är inställd på "Ja jag är SRT-medlem" innan du kontaktar oss.

Om du inte är SRT-medlem och senare bestämmer dig för att gå med i organisationen kan du justera ditt konto i enlighet därmed. Gå bara över till dina kontouppgifter och ändra din profil till "Ja jag är en SRT-medlem."

OBSERVERA! Om du är medlem i SRT och av någon anledning bestämmer dig för att lämna organisationen ber vi dig vänligen att ändra dina inställningar till "Nej jag är inte en SRT-medlem" innan du gör några nya beställningar. Vi kontrollerar din SRT-profillänk innan du skickar rabatterade varor och om din länk inte checkar ut måste vi avbryta din order , ändra din status till Inte medlem och meddela dig. Då kan du placera en ny order om rabatten inte tillämpas. Tack för din förståelse och respekt.

Din SRT rabattkod kan inte kombineras med någon annan kupong eller erbjudande.

luddfritt.se är inte förknippat med SRT, på något annat sätt än att vi sponsrar deras medlemsköp, för att främja organisationernas hårda insatser för att gynna, bistå och utbilda svenska tatuerare.