Om

luddfritt.se handlar bara om en enda sak. Ett bra, mjukt, hygieniskt och luddfritt Torkpapper.

Vi har själva personligen använt pappret vi säljer i mer än tio år och våra papperskunder i studios runt om i Sverige återkommer regelbundet för att fylla sina lager. I och med den här mycket enkla web-butiken vill vi göra det lätt för alla kollegor att beställa bra kvalitetspapper i bulkvolymer, långt under listpriser för samma produkt i konsumentförpackningar från detaljhandeln. För att handlandet ska gå så snabbt som möjligt säljer vi alltid vårt papper mot 30 dagars faktura. Inga kreditkort eller förskottsbetalningar.

Självklart ska ingen behöva chansa och köpa grisen i säcken. Skicka oss ett mail, så sänder vi ut ett varuprov.

Vi riktar oss i första hand till tatuerare, eftersom det är den bransch vi själva yrkesarbetar i, men givetvis är andra företag välkomna att anlita oss för sina pappersbehov.

Välj format & mängd och checka ut, sedan kommer pappret direkt till er studio med någon av våra kurirer. Vi försöker alltid leverera så snabbt vi kan, men beroende på efterfrågan och tillgänglighet ber vi om förståelse för att leverans kan ta upp till två veckor. FRAKT INGÅR ALLTID i priserna på luddfritt.se.

Producenten av vårt papper är miljödiplomerad. Pappret är helt luddfritt och har en fantastisk sugförmåga. Samma papper används inom många olika vårdsektorer, och kan vid behov även autoklaveras. Eftersom vi vill uppmuntra kollegor att köpa stora volymer med en gång lämnar vi kraftiga mängdrabatter. Stora volymer hjälper oss att hålla ned vårt pris till Er.

Eftersom vi hoppas att fler studios ska använda vårt papper lämnar vi 10% rabatt på fakturan för nya kunders första order. Använd rabattkod NYKUND när ni checkar ut för att utnyttja rabatten. Villkor för rabatten finns under rubriken Nykundsrabatt.

Stöter ni på problem? Har ni har tips eller konstruktiv kritik som kan av oss att skapa en bättre tjänst, så inte inte att kontakta oss via epost.